Reklam
Reklam

Acı Haberi Rukiye Toy Duyurdu!

blank
kiyesa
blank
Haber Merkezi

Sivas Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Amiri Aysun Çağla Namdar’ın, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından taziye mesajları peş peşe geldi.

Acı Haberi Rukiye Toy Duyurdu!

AK Parti Sivas Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Rukiye Genç Toy, yayımladığı mesajla derin üzüntüsünü dile getirdi.

Genç Toy mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sivas Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Amiri Aysun Çağla Namdar’ın geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Aysun Çağla Namdar’ın vefatı, Sivas emniyet camiası başta olmak üzere tüm şehirde derin bir üzüntüye neden oldu. Başkomiserin görev süresince özverili çalışmalarıyla tanındığı ve emniyet teşkilatında sevilen bir isim olduğu öğrenildi.

blank

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Mustafa KARABAĞ 26.07.2025 23:16

Rabbim gani gani rahmet eylesin.
Mekânı Cennet olsun. İnşallah 🤲

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555