


14 Mayıs seçimlerine 10 gün kaldı.
Abdullah Güler Türasaş'ta!
AK Parti Sivas 1. sıra milletvekili adayı Abdullah Güler seçim programı kapsamında AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile birlikte Türasaş Sivas Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Milletvekili adayı Abdullah Güler ve AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi'yi Türasaş Sivas Bölge Müdürlüğünde, Türasaş Sivas Bölge Müdürü Atanur Karadağ ve Bölge Müdür Yardımcıları Enver Yolcu, Yusuf Tecer ve Cihan Polat karşıladı.
Bölge Müdürlüğü makamında Bölge Müdürü Atanur Karadağ, Türasaş Sivas Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirme yaptı.
Daha sonra Abdullah Güler ve Yusuf Tanrıverdi çalışan personele ziyaretlerde bulundu.
Vagon Onarım Fabrikasına da ziyarette bulunan Güler, yetkililerden fabrika hakkında teknik bilgiler aldı.
Abdullah Güler Türasaş Sivas Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde öğle arasında çalışan personelle sohbet ederek, öğle yemeğine katılıp fabrikadan ayrıldı. (Emre Gençleşen)
Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler