


AK Parti Sivas 1. sıra milletvekili adayı Abdullah Güler seçimlere 8 gün kala çalışmalarına devam ediyor.
Abdullah Güler Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor!
Güler seçim programı kapsamında bugün;
AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile birlikte Galericiler Sitesi ve Araba Pazarını ziyaret ederek programına başladı.
Kılavuz Mahallesi Emir Paşa Caddesindeki esnafı AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile birlikte ziyaret eden Güler, esnafın talep ve önerilerini de dinledi.
Abdullah Güler yoğun programına rağmen Kılavuz Mahallesinde ikamet eden AK Parti sevdalısı Mustafa ve ailesini de evinde ziyaret ederek sohbet etti.
Daha sonra ise Abdullah Güler, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile birlikte kurulan Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek 14 Mayıs seçimler için destek istedi. (Şeref Gülmez)
Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler