Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi’nde ilk yenilgisini Brezilya karşısında aldı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi’nde ilk yenilgisini Brezilya karşısında aldı!

blank
karşısa
blank
Haber Merkezi

2025 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin İstanbul etabında mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2. haftanın 4. ve son maçında Brezilya’ya 3-1 mağlup olarak turnuvadaki ilk yenilgisini aldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi'nde ilk yenilgisini Brezilya karşısında aldı!

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada milliler, setleri 18-25, 25-23, 23-25 ve 15-25’lik skorlarla kaybetti. Toplam 1 saat 44 dakika süren karşılaşmada Brezilya, üstün oyunuyla galibiyete ulaşırken, Ay-yıldızlılar turnuvada ilk kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Maçı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da tribünden takip etti.

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki milli takım, İstanbul etabını 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamladı. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin 3. haftasında 9-13 Temmuz tarihlerinde Hollanda’da mücadele edecek.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555