Reklam
Reklam
blank

blank

Sivas’ta “Birlik Beraberlik Yürüyüşü” Düzenlendi

blank
Birlik Beraberlik Yürüyüşü
blank
Haber Merkezi

Sivas'ın Hafik ilçesinde, Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla "Birlik Beraberlik Yürüyüşü" düzenlendi.

Harekata Destek Amacıyla "Birlik Beraberlik Yürüyüşü" Düzenlendi

Hafik Kaymakamlığınca organize edilen yürüyüşe katılan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Osmanbey Caddesi'nde bir araya geldi. Kaymakamlık binası önüne kadar yürüyen vatandaşlar, "En büyük asker bizim asker" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Yürüyüşe Hafik Kaymakamı Hacı Kerim Meral, Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Gökhan Çakır da katıldı.

Kaymakamlık binası önünde konuşan Meral, "Bugün bu milletin bir ferdi olmaktan bir kez daha gurur duydum. Bugün buradaki yürüyüşümüz birlik ve beraberliğimizin, Hafik ilçemiz adına ne kadar kuvvetli olduğunu tescil etmiştir." dedi.

Başkan Çuhadaroğlu ise "Rabbim kahraman ordumuzu muzaffer eylesin." diye konuştu. (AA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555