Reklam
Reklam

Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu Oyunu Kullandı

blank
Oyunu
blank
x - Büyük Sivas

Beylikdüzü'nde oyunu kullanan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, "Günün sonunda her şey çok güzel olacak" açıklaması yaptı.

Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu Oyunu Kullandı

Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Beylikdüzü Haldun Taner İlkokulu'nda 1382 no'lu sandıkta oyunukullandı.

"HALKIMIZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR"

Oyunu kullandıktan sonra basın açıklaması yapan CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, "Türkiyemiz adına, İstanbulumuz adına önemli bir seçim yaşıyoruz. Bu sadece İBB Başkanlığı seçimi değil, aynı zamanda Türkiye'nin demokrasi sürecine yaşatılan hukuksuzluğu tamir etme sandığıdır.

Demokrasimiz, İstanbulumuz memleketimizin gelecekteki meşruluğu adına halkımız en doğru kararı verecektir. Hayırlara vesile olsun. Günün sonunda her şey çok güzel olacak." ifadelerini kullandı.

"ELBETTE HELALLEŞELİM"

Binali Yıldırım'ın "Bilerek, bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yaptıysak, haksızlık yaptıysak helallik istiyorum." sözlerine de yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Bu temenniler güzel, ben de dün aynı temennileri dile getirdim. Keşke seçimlerde her yol mübah anlayışıyla değil de millete yüzüne dönerek milletin çıkarına cümleler kurarak ve seçim için oy için her şeyi yapmak değil.

Keşke milletine moral veren, şehrine umut veren cümlelerle seçim yaşasak. Bu seçim birçok yönüyle, bundan sonraki seçimlerin stratejilerine katkı sunacaktır.

Bu bakımdan elbette helalleşelim, herkes hakkını helal etsin ama bundan sonra da bu hataları yapmayalım. Tekrar seçim hayırlı olsun, her şey çok güzel olacak. Çok güzel bir netice bekliyorum." dedi. (Ensonhaber)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555