Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • FETÖ’nün “Askeri Mahrem Yapılanmasına” Yönelik Operasyon

FETÖ’nün “Askeri Mahrem Yapılanmasına” Yönelik Operasyon

Fetullahçı Terör
x - Büyük Sivas

Sivas ve Manisa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik operasyonda, gözaltına alınan 3 zanlıdan biri daha tutuklandı.

FETÖ'nün "Askeri Mahrem Yapılanmasına" Yönelik Operasyon

Polis ekiplerince dün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün daha emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, polis ekiplerince örgütün "askeri mahrem yapılanmasına" yönelik Sivas ve Manisa'da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, askeri okuldan ilişiği kesilen 8 öğrenci ile bir polis memuru gözaltına alınmıştı.

Adliyeye daha önce sevk edilen 4 zanlıdan 1'i tutuklanmış, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

Gözaltındaki şüphelilerden 2'sinin emniyetteki işlemleri sürüyor. (AA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555