Reklam
Reklam
blank

FETÖ’den Aranan Kişi Simit Satarken Yakalandı

blank
Aranan
blank

blank
Haber Merkezi

Silahlı terör örgütüne üye olduğu gerekçesi ile Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı çıkartılan, ihraç sağlık teknikeri M.İ.Ö. Sivas’ta yakalandı.

FETÖ’den Aranan Kişi Simit Satarken Yakalandı

Sivas’ta tarihi kent meydanında Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri tarafından gerçekleştirilen kimlik kontrolleri sırasında, ekipler bir simit satıcısının da kimliğini kontrol etmek istedi. Yapılan kontrolde M.İ.Ö.’nün FETÖ üyeliği suçlamasıyla arandığı tespit edildi. M.İ.Ö., olay yerine çağrılan Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerine teslim edildi.

Şahsın sağlık teknikeri olduğu, mesleğinden ihraç edildiği ve Denizli 3. Ağız Ceza Mahkemesi tarafından hakkında, silahlı terör örgütüne üyelik suçlaması ile yakalama kararı alındığı öğrenildi. (İHA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555