Reklam
Reklam


Sivas 1. OSB’nin Geleceği Masaya Yatırıldı!



maasya
Haber Merkezi

Sivas 1. OSB’nin Geleceği Masaya Yatırıldı.. Sivas 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesinin mevcut durumu, devam eden çalışmalar ve gündemdeki konular ele alındı.

Sivas 1. OSB’nin Geleceği Masaya Yatırıldı!

Sivas’ın sanayi ve üretim alanındaki önemli merkezlerinden biri olan 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen faaliyetler, Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nda değerlendirildi.

Vali Yılmaz Şimşek’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, organize sanayi bölgesinin mevcut durumu ve sürdürülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sivas sanayisinin gelişimi açısından önem taşıyan toplantıda, OSB bünyesinde yürütülen faaliyetler değerlendirilirken gündemde yer alan maddeler de tek tek görüşüldü.

Toplantının sonunda gündem maddeleri karara bağlandı.

Sivas ekonomisi, üretim kapasitesi ve istihdam açısından önemli bir yere sahip olan 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen çalışmaların, bölgenin gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Sivas, 1. Organize Sanayi Bölgesi, Yılmaz Şimşek, Sanayi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram