Reklam
Reklam

  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • Cemil Tugay AK Parti Genel Merkezi’ne Geldi: “İzmir’i Güzel Şeyler Bekliyor”

Cemil Tugay AK Parti Genel Merkezi’ne Geldi: “İzmir’i Güzel Şeyler Bekliyor”

bekliyor


Haber Merkezi

İzmir’i Güzel Şeyler Bekliyor.. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti’ye katılım süreci kapsamında AK Parti Genel Merkezi’ne geldi. Tugay’ın burada yaptığı ilk açıklama dikkat çekti.

Cemil Tugay AK Parti Genel Merkezi’ne Geldi: “İzmir’i Güzel Şeyler Bekliyor”

CHP’den ayrılarak bir süredir bağımsız olarak görevini sürdüren Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması bekleniyor. Genel Merkez’e gelişi sırasında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Tugay, “İzmir’i seviyorum, hayırlı olsun. İzmir’i güzel şeyler bekliyor” ifadelerini kullandı.

Cemil Tugay’a AK Parti rozetinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılması bekleniyor.

Tugay’ın parti değişikliğiyle birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yeni bir siyasi dönem başlayacak. Gözler AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantıya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği mesajlara çevrildi.

Cemil Tugay, AK Parti, İzmir, Recep Tayyip Erdoğan

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Dilara Çakmak GöçmenEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram