
Mesleki eğitim merkezinde eğitim gören 16 yaşındaki öğrenci, yaşanan olayın ardından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Mesleki Eğitim Merkezinde 16 Yaşındaki Öğrenci Yaralandı
Ailenin şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinde çırak olarak çalışan ve aynı zamanda mesleki eğitim merkezinde öğrenim gören 16 yaşındaki öğrenci, okulda arkadaşlarıyla tartıştı. Olayı gören meslek öğretmeni tarafından bir odaya götürülen öğrencinin, burada yaşanan olayın ardından yaralandığı belirtildi.
Kanlar içinde koridora çıkan öğrenci, arkadaşlarının yardımıyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan öğrencinin burnunda kırık ve kaşında açılma tespit edildi.
Aile, alınan darp raporunun ardından ilgili kişi hakkında şikâyette bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, okul ve olayın gerçekleştiği odadaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
Öğrencinin babası, olayın hukuki sürece taşındığını ve takipçisi olacaklarını ifade etti. Yetkililer ise olayla ilgili resmi evrak ulaşmasının ardından gerekli değerlendirmelerin yapılacağını belirtti.
Savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Mesleki Eğitim, Öğrenci, Soruşturma, Eğitim
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





