
Sivas’ta Özel Bakım Merkezlerine Gece Denetimi.. Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş, kentte faaliyet gösteren özel bakım merkezlerine yönelik gece denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde merkezlerin işleyişi, bakım koşulları ve hizmet alan bireylerin güvenliğine ilişkin incelemelerde bulunuldu.
Sivas’ta Özel Bakım Merkezlerine Gece Denetimi!
İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş’a denetimler sırasında İl Müdür Yardımcısı Efe Zileli ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Biriminde görev yapan personel eşlik etti. Ekipler, bakım merkezlerini gece saatlerinde ziyaret ederek sunulan hizmetleri yerinde değerlendirdi.
Denetimler kapsamında Özel Buruciye Bakım Merkezi, Özel Sivas Bakım Merkezi, Özel Karahan Bakım Merkezi, Özel Kızılırmak Bakım Merkezi, Özel Karşıyaka Bakım Merkezi ve Özel Şifaiye Bakım Merkezi ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen incelemelerde özel bakım merkezlerinin genel işleyişi, hizmet alan bireylere sunulan bakım koşulları ve güvenliğe yönelik uygulamalar değerlendirildi. Yetkililer, merkezlerde verilen hizmetlerin belirlenen standartlara uygunluğunu yerinde inceleyerek mevcut durum hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Gece saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerle özellikle engelli ve yaşlı bireylere sunulan bakım hizmetlerinin sürekliliği ve güvenliğinin yakından takip edilmesi amaçlandı.
Sivas, Özgür Kırmızıtaş, bakım merkezleri, denetim




Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





