Reklam
Reklam

  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Harun Bozdağ’dan Sivas Ticaret Borsası Seçimleri İçin “Siyaset” Çıkışı!

Harun Bozdağ’dan Sivas Ticaret Borsası Seçimleri İçin “Siyaset” Çıkışı!

siyaset


Haber Merkezi

Harun Bozdağ’dan Sivas Ticaret Borsası Seçimleri İçin “Siyaset” Çıkışı.. Sivas Ticaret Borsası Başkan Adayı Harun Bozdağ, seçim çalışmaları kapsamında borsa üyeleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde kendisine iletilen talep ve sorunları değerlendirdi. Bozdağ, Sivas Ticaret Borsası seçimlerinin siyasi etkilerden uzak gerçekleştirilmesi gerektiğini savunurken, seçim sürecine yönelik dikkat çeken iddiaları da gündeme taşıdı.

Harun Bozdağ’dan Sivas Ticaret Borsası Seçimleri İçin “Siyaset” Çıkışı!

Başkanlık seçimi öncesinde borsa üyelerini ziyaret ettiklerini belirten Bozdağ, üyelerden kurumun temsiliyet gücü ve yönetim anlayışına ilişkin çeşitli eleştiriler aldıklarını söyledi. Üyelerin sorunlarının daha fazla dikkate alınması gerektiğini ifade eden Bozdağ, göreve gelmeleri halinde üyelerle sürekli iletişim halinde olacaklarını belirtti.

Bozdağ, “Seçim sürecinde tüm üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Üyelerimiz ne yazık ki borsamızın temsiliyet noktasında gerilediğini, üyelerinin sorun ve sıkıntılarına kulak tıkayan bir yönetim anlayışı ile yönetilmesinden dert yanıyor. Bizler, odamızın gerçek sahipleri üyelerimizin her zaman yanında olacağız ve sorunlarına, talep ve beklentilerine yönelik sessiz kalmayacağız. Üyelerimizin haklarını koruyacağız ve bu doğrultuda çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Üyelerle iletişimin yalnızca belirli dönemlerle sınırlı kalmaması gerektiğini savunan Bozdağ, “Üyelerimizi yılda bir kez elimizde hediye kutusu ile ziyaret edip göz boyamaya çalışmayacağız” dedi.

Seçim sürecinde siyasi müdahale olduğu yönünde iddialar bulunduğunu da dile getiren Bozdağ, Sivas Ticaret Borsası’nın siyaset üstü bir kurum olarak faaliyet göstermesi gerektiğini söyledi. Bozdağ, “Biz, ilgili siyasetçilerin ve şehri yönetenlerin kendilerine yakışacak şekilde seçimlerden uzak durmalarını, odamızın siyaset üstü konumuna yeniden döndürülmesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bozdağ ayrıca mevcut yönetimin yeniden seçilmesi halinde Sivas Ticaret Borsası’na ait hizmet binasının bir siyasi partiye verileceği yönünde duyumlar aldıklarını öne sürdü. Söz konusu açıklamanın bir iddia ve duyuma dayandığını özellikle belirten Bozdağ, konunun kamuoyu önünde açıklığa kavuşturulması gerektiğini savundu.

“Kimse Sivas Ticaret Borsası’nı siyaset içine çekemez” diyen Bozdağ, borsanın önceliğinin üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak, yaşadıkları sorunları ilgili mercilere ulaştırmak ve çözüm süreçlerini takip etmek olması gerektiğini ifade etti.

Göreve gelmeleri halinde üyelerin talep ve beklentilerini doğrudan dinleyen, sorunları ilgili kurumlara taşıyan ve sonuç alıncaya kadar takip eden bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını belirten Harun Bozdağ, seçim çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Sivas Ticaret Borsası, Harun Bozdağ, Borsa Seçimleri, Sivas

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram