Reklam
Reklam







  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında 6 Kişi Tutuklandı!

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında 6 Kişi Tutuklandı!

kişi
Haber Ajansı - İHA

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında 6 Kişi Tutuklandı.. Sivas’ın Divriği ilçesinde 6 gündür aranan 11 aylık Büşra bebeğin kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada, anne ve babanın da aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında 6 Kişi Tutuklandı!

Divriği kırsalında hayvancılıkla uğraşan E.B., jandarmayı arayarak 11 aylık bebekleri Büşra’nın kayıp olduğu ihbarında bulundu. İhbarın ardından AFAD ve jandarma ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Aile ilk olarak bebeğin yabani hayvanlar tarafından kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında ailenin açıklamalarında çelişkiler tespit edilmesi üzerine anne E.B.’nin yeniden ifadesi alındı. Anne E.B., ilk olarak bebeğin babası tarafından para karşılığında satıldığını iddia ederken, daha sonra ifadesini değiştirerek babanın bebeği öldürdüğünü öne sürdü.

Annenin iddiaları doğrultusunda belirlenen bölgelerde gerçekleştirilen aramalara rağmen Büşra bebeğe henüz ulaşılamadı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne E.B., baba Y.B. ile M.R.B., R.B., Ö.B. ve M.B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 6 şüpheli tutuklanarak Samsun’daki cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Büşra bebeğin bulunmasına yönelik arama çalışmaları ve olayın aydınlatılması için yürütülen soruşturma devam ediyor.

Sivas, Divriği, Büşra bebek, kayıp bebek

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram