
Sivaslılar 1-4 Ekim’de Buluşacak.. Sivas’ın tarihi, kültürü, doğal güzellikleri ve yöresel değerlerinin tanıtılacağı 17. Sivas Tanıtım Günleri, İstanbul’da gerçekleştirilecek. Organizasyon, 1-4 Ekim 2026 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek.
17. Sivas Tanıtım Günleri İstanbul’da Düzenlenecek! Sivaslılar 1-4 Ekim’de Buluşacak!
Her yıl çok sayıda Sivaslıyı bir araya getiren Tanıtım Günleri, bu yıl da İstanbul’da yaşayan Sivaslıların büyük buluşmasına sahne olacak. Dört gün sürecek programlara Sivas’tan ve İstanbul’un farklı bölgelerinden çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
“Tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla turizm şehri Sivas” anlayışıyla gerçekleştirilecek organizasyonda, Sivas’ın sahip olduğu kültürel mirasın ve kentin farklı değerlerinin geniş kitlelere tanıtılması amaçlanıyor.
Anadolu’nun köklü şehirlerinden biri olan Sivas’ın kültürünü İstanbul’a taşıyacak 17. Sivas Tanıtım Günleri, hem memleket hasreti çeken Sivaslıları buluşturacak hem de Sivas’ı daha yakından tanımak isteyen ziyaretçilere ev sahipliği yapacak.
1 Ekim’de başlayacak Sivas Tanıtım Günleri, 4 Ekim’e kadar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde devam edecek.
Sivas, Sivas Tanıtım Günleri, İstanbul, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





