
Özgür Özel'den "Yeni Parti" Açıklaması.. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, katıldığı televizyon programında yeni parti hazırlıklarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel, yeni oluşum için çalışmaların sürdüğünü belirterek, parti ismi ve logosu üzerinde çalışmalar yapıldığını söyledi.
Özgür Özel'den "Yeni Parti" Açıklaması! Tarih Verdi! İsim Çalışmalarını Duyurdu!
Sözcü yayınında konuşan Özel, yeni partiyle ilgili sürecin Temmuz ayı sonu veya Ağustos ayı başında netleşebileceğini ifade etti.
Özel, "Temmuz sonu, Ağustos başı gibi adım atılır. İsim ve logo çalışıyoruz. Genel kabul gören isim belli, şimdilik 'Yeni Parti' diyelim." ifadelerini kullandı.
Hukuki sürecin de devam ettiğini belirten Özel, "20 Temmuz elbette bekleniyor. Biz hukuki mücadele de veriyoruz ama hepsinin bir iki haftalık işi var. Ondan sonra seçilmiş il başkanlarımızla konuşarak koordineli ve eş zamanlı şekilde ilerleyeceğiz." dedi.
Programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Özel, Çankaya Belediye Başkanı Güner'in tutuklanmasının ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sessiz kaldığını öne sürerek, "Çok ayıpladım, içimi yaktı." ifadelerini kullandı.
Özel, son dönemde yürütülen operasyonlara ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, AK Parti içinde de bu süreçten rahatsız olan isimlerin bulunduğunu iddia etti. Özel, "Her yerden bu yönde haberler geliyor. AK Parti içinden de çok fazla arkadaşımız operasyonlardan rahatsız deniliyor. Bu yapılanların AK Parti tarafından sessiz ama güçlü bir kitle tarafından onaylanmadığını duyuyoruz. Bu işten rahatsız olanlar konuşmalı. Ama rahatsız olmayanlar bugün demokrasi hakkında da konuşmasın." şeklinde konuştu.
Özgür Özel, CHP, Yeni Parti, siyaset, Türkiye gündemi, parti, açıklama, Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti, son dakika, politika
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




