Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Kızılırmak’ta Kayıp Çocuğu Arama Çalışmaları İkinci Gününde Sürüyor!

Kızılırmak’ta Kayıp Çocuğu Arama Çalışmaları İkinci Gününde Sürüyor!


sürüyor



Haber Ajansı - İHA

Kızılırmak'ta Kayıp Çocuğu Arama Çalışmaları İkinci Gününde Sürüyor.. Sivas'ın Gemerek ilçesinde Kızılırmak'ta akıntıya kapılan 2 çocuk ile 1 gençten 13 yaşındaki Zerda Şahin'in cansız bedenine ulaşılırken, kaybolan 15 yaşındaki çocuk için başlatılan arama çalışmaları ikinci gününde de aralıksız devam ediyor.

Kızılırmak'ta Kayıp Çocuğu Arama Çalışmaları İkinci Gününde Sürüyor!

Olay, Gemerek ilçesine bağlı Yeniçubuk beldesi Burhan köyünde meydana geldi. İddiaya göre, nehir kenarında çamaşır yıkadıkları sırada 2 çocuk ile 1 genç akıntıya kapıldı. Durumu fark eden yakınları, 19 yaşındaki G.Ş.'yi sudan çıkararak kurtarırken, ihbar üzerine bölgeye AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin dün yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda 13 yaşındaki Zerda Şahin'in cansız bedenine ulaşıldı. Akıntıya kapılarak kaybolan 15 yaşındaki G.Ş.'yi bulmak için başlatılan çalışmalar ise havanın kararması nedeniyle gece saatlerinde durduruldu.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlayan çalışmalarda AFAD, jandarma ve diğer arama kurtarma ekipleri Kızılırmak çevresinde geniş çaplı arama faaliyetlerini sürdürüyor. Kayıp çocuğa ulaşılması için ekiplerin bölgedeki çalışmaları ikinci gününde de yoğun şekilde devam ediyor.

Öte yandan ailenin, konargöçer tarım işçisi olarak her yıl aynı bölgede konakladığı, ancak bu yıl söz konusu alanda konaklamalarına izin verilmediği için nehir kenarında kalmak zorunda kaldıkları iddia edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Gemerek, Kızılırmak, Boğulma, Sivas

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555