Reklam
Reklam

Sivas’ta O İlçenin Kaymakamında Duygusal Bir Veda!

duygusal




Haber Merkezi

Sivas'ta O İlçenin Kaymakamında Duygusal Bir Veda.. Gölova Kaymakamı Tarık Safa Kahveci, ilçedeki görev süresinin sona ermesi dolayısıyla yayımladığı veda mesajında, Gölova'da görev yapmanın kendisi için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirterek ilçe halkına teşekkür etti ve helallik istedi.

Sivas'ta O İlçenin Kaymakamında Duygusal Bir Veda!

Görev süresi boyunca Gölova'yı yalnızca bir görev yeri olarak değil, gönlünde özel bir yere sahip memleket olarak gördüğünü ifade eden Kahveci, ilçenin doğal güzellikleri kadar vatandaşların samimiyeti, misafirperverliği ve içtenliğinin de kendisinde unutulmaz izler bıraktığını söyledi.

Devletin kendisine emanet ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösterdiklerini belirten Kahveci, görev süresince vatandaşlarla sevinçleri ve üzüntüleri birlikte yaşadıklarını, Gölova'nın gelişimi, huzuru ve refahı için ortak bir anlayışla çalıştıklarını dile getirdi.

Veda mesajında ayrılıkların her zaman hüzün taşıdığını ifade eden Kahveci, gönül bağlarının mesafelerle kopmayacağını belirterek Gölova'yı ve ilçe halkını daima güzel hatıralarla anacağını kaydetti.

Kaymakam Tarık Safa Kahveci, görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen Gölova Belediye Başkanı Tevfik Ayan başta olmak üzere tüm kurum amirlerine, kamu personeline, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve ilçe halkına teşekkür etti.

Mesajının sonunda vatandaşlardan helallik isteyen Kahveci, "Hakkım varsa helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz." ifadelerine yer verdi.

Gölova, Tarık Safa Kahveci, Kaymakam, Veda Mesajı, Sivas, Gölova Kaymakamlığı, Tevfik Ayan, Yerel Yönetim

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555