
Sivas-Köln Direkt Uçuşlarının Biletleri Satışa Çıktı.. AJet'in uzun süredir beklenen Sivas-Köln direkt uçuşları için bilet satışları başladı.
Sivas-Köln Direkt Uçuşlarının Biletleri Satışa Çıktı!
8 Temmuz'da başlayacak seferlerle Sivas ile Almanya'nın önemli şehirlerinden Köln arasında doğrudan hava ulaşımı sağlanacak.
AJet tarafından gerçekleştirilecek uçuşlar, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı ile Köln-Bonn Havalimanı arasında haftada bir kez karşılıklı olarak düzenlenecek. İlk seferin 8 Temmuz'da yapılacağı açıklandı.
Sivas'tan Köln'e gerçekleştirilecek uçuşlar, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'ndan saat 17.55'te hareket edecek. Bu seferlerin bilet fiyatları ise 59 dolardan başlayan ücretlerle satışa sunuldu.
Köln-Bonn Havalimanı'ndan Sivas'a yapılacak dönüş uçuşları ise yerel saatle 22.10'da gerçekleştirilecek. Almanya'dan Sivas'a olan uçuşların bilet fiyatları da 64 dolardan başlayacak.
Yeni hattın özellikle yaz döneminde Almanya'da yaşayan Sivaslı gurbetçiler için önemli bir ulaşım kolaylığı sağlaması bekleniyor. Direkt uçuş sayesinde yolcular aktarma yapmadan Sivas ile Köln arasında seyahat edebilecek.
Yetkililer, biletlerin satışa açılmasıyla birlikte yoğun talep oluşmasının beklendiğini belirtirken, yolcuların rezervasyonlarını erken yapmaları tavsiyesinde bulundu.
Sivas, Köln, AJet, Direkt Uçuşlar
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




