
Kaymakam Kukuş'tan Kurumlara Veda Ziyaretleri...Koyulhisar Kaymakamı Muhammed Hasan Kukuş, İçişleri Bakanlığı Yurtdışı Eğitim Programı kapsamında ilçedeki görev süresinin sona ermesi nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulundu.
Kaymakam Kukuş'tan Kurumlara Veda Ziyaretleri!
Görev yaptığı süre boyunca ilçenin gelişimi ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesi adına kurumlarla yakın iş birliği içerisinde çalışan Kaymakam Kukuş, gerçekleştirdiği ziyaretlerde kurum amirleri ve personellerle bir araya geldi.
Ziyaretler sırasında kamu hizmetlerinin daha verimli sunulması için yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, ilçeye kazandırılan hizmetler ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Kukuş, görev süresi boyunca gösterdikleri özverili çalışmalar ve iş birliği dolayısıyla tüm kurum personeline teşekkür etti.
Kurum amirleri de Kaymakam Kukuş'a ilçeye sunduğu hizmetler, kamu kurumları arasındaki koordinasyona verdiği önem ve Koyulhisar'ın gelişimine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ederek yeni görev sürecinde başarı dileklerini iletti.
Samimi ve duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde karşılıklı iyi dilekler paylaşılırken, hatıra fotoğrafları da çekildi.
Koyulhisar'da görev yaptığı süre boyunca birçok çalışmaya imza atan Kaymakam Muhammed Hasan Kukuş'un veda ziyaretleri, ilçede takdir ve memnuniyetle karşılandı.
Koyulhisar, Muhammed Hasan Kukuş, Veda Ziyareti, Kamu Kurumları


Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




