
Tarkan’dan Konserde Ezan Hassasiyeti.. Ünlü sanatçı Tarkan, Ankara’da verdiği ücretsiz konserde sergilediği davranışla büyük takdir topladı.
Tarkan’dan Konserde Ezan Hassasiyeti!
Koç Holding’in 100. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Başkent Millet Bahçesi’nde sahne alan Tarkan, ezan okunacağı sırada konserine kısa bir ara verdi.
Binlerce kişinin katıldığı konserde sevilen şarkılarını seslendiren Tarkan, ezan vakti yaklaşınca müziği durdurdu. Mikrofonu eline alan sanatçı, seyircilere hitaben, “Şarkıya niye geçmiyorum biliyor musunuz? Galiba ezan okunacak şimdi de... Bir ara verelim, ezanı dinleyelim, bitsin sonra devam edelim mi?” ifadelerini kullandı.
Tarkan’ın bu sözleri konser alanındaki vatandaşlardan alkış alırken, sanatçı ezanın tamamlanmasını bekledikten sonra programına kaldığı yerden devam etti.
Konser sırasında yaşanan bu anlar kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Çok sayıda kullanıcı, Tarkan’ın gösterdiği hassasiyeti takdir eden paylaşımlarda bulundu.
Başkent Millet Bahçesi’ni dolduran binlerce müziksever, konser boyunca sanatçının şarkılarına eşlik ederken, ezan sırasında verilen ara da gecenin en çok konuşulan anlarından biri oldu.
Tarkan, Ankara, Konser, Ezan, Başkent Millet Bahçesi
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




