
1 Kişi Hayatını Kaybetti.. Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Sivas'ın Koyulhisar ilçesi istikametine seyir halindeki otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Sivas Yolunda Feci Kaza! 1 Kişi Hayatını Kaybetti! 5 Kişi Yaralandı!
Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye'den Koyulhisar yönüne gitmekte olan O. D. yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı.
Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö.S.D. (9), S.D. (37), A.T.D. (5) ve E.Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Araçta yolcu olarak bulunan 60 yaşındaki Meliha Dündar ise olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Meliha Dündar'ın cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.
Sivas'ın Koyulhisar ilçesine seyir halindeyken meydana gelen kaza, bölgede üzüntüye neden olurken, yaralıların sağlık durumlarının yapılacak detaylı tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Koyulhisar, trafik kazası, Tokat, Reşadiye

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




