
Sivasspor İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar.. Sivasspor’da 19 Mayıs’ta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da başkan adayı çıkmamasının ardından kulübün yönetimi tüzük gereği Divan Kurulu’na devredilmişti.
Sivasspor İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar! Kemal Çağlayan’dan Sert Tepki!
Aradan geçen süreçte Divan Kurulu, Sivasspor’un geleceğini şekillendirecek yeni yönetimin oluşturulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Divan Kurulu Başkanı Ali Yavuz ile birlikte Kemal Çağlayan, Ali İzgi ve Cafer Kaplan’dan oluşan divan yönetimi, 19 Mayıs’tan bu yana birçok görüşme gerçekleştirerek kulübün geleceği adına yoğun mesai harcıyor. Ankara ve Sivas’ta yapılan temaslarda siyasetçiler, bürokratlar, iş insanları ve spor camiasının önemli isimleriyle görüşmeler yapıldığı biliniyor.
Herhangi bir maddi karşılığı bulunmayan bu görevi sürdüren divan üyeleri, Sivasspor’un içinde bulunduğu süreçten çıkabilmesi için çalışmalarına devam ederken, son günlerde ortaya atılan bazı iddialar tepki çekti.
Kemal Çağlayan’dan Dikkat Çeken Paylaşım
Divan Kurulu üyelerinden ve duayen gazeteci kimliğiyle tanınan Kemal Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sert ifadeler kullandı.
Çağlayan paylaşımında, “Divan para alıyormuş?... Şeref yoksunu bunlar” ifadelerine yer verdi.
Söz konusu paylaşım kısa sürede çok sayıda etkileşim alırken, Sivasspor taraftarları ve vatandaşlar yorumlarıyla Çağlayan’a destek verdi. Paylaşımın altına yapılan yorumlarda, divan üyelerinin kulüp için fedakârca çalıştığı ve yürütülen sürecin takdir edilmesi gerektiği yönünde görüşler dile getirildi.
Sivasspor’un Geleceği İçin Çalışmalar Sürüyor
Başkan adayının çıkmamasıyla birlikte zorlu bir sürecin içerisine giren Sivasspor’da gözler yeni yönetimin oluşturulmasına çevrilmiş durumda. Divan Kurulu’nun yürüttüğü görüşmelerin önümüzdeki günlerde sonuç vermesi ve kulübün yeni başkan ile yönetimine kavuşması bekleniyor.
Sivasspor camiasında ise kulüp için gönüllü olarak emek veren isimlere yönelik asılsız iddiaların, zaten zor şartlarda sürdürülen çalışmaları olumsuz etkilediği görüşü hakim.
Sivasspor, Kemal Çağlayan, Ali Yavuz, Divan Kurulu, Sivasspor

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




