
3 Yaşındaki Aybüke İçin Seferberlik.. Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Aybüke İnce için geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlatıldı.
3 Yaşındaki Aybüke İçin Seferberlik! Arama Çalışmaları Sürüyor!
Edinilen bilgilere göre, Çayıralan ilçesine bağlı Söbeçimen köyü Alamettin Yaylası’nda yaşayan Aybüke İnce, evinin yakınlarından uzaklaştıktan sonra gözden kayboldu. Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgede arama çalışmaları başlatıldı.
Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ihbarın saat 20.12’de alındığı belirtilerek, devletin tüm imkanlarının seferber edildiği ifade edildi.
Çok sayıda ekip bölgede görev yapıyor
Arama çalışmalarına Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı komando, JASAT ve asayiş timleri, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, AFAD ekipleri ve gönüllüleri, Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile Kayseri’den gelen JAK, komando ve AFAD ekipleri katılıyor.
Bölgede çok sayıda gönüllü vatandaşın da destek verdiği çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.
Valilikten açıklama
Yozgat Valiliği açıklamasında, “Yavrumuzun sağ salim bulunması için devletimizin tüm imkanlarıyla arama çalışmalarımız kesintisiz şekilde devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.
Ekiplerin yayla ve çevresindeki geniş alanda arama faaliyetlerini sürdürdüğü öğrenildi.
Yozgat, Çayıralan, Aybüke İnce, kayıp çocuk, Söbeçimen Köyü, Alamettin Yaylası, AFAD, Jandarma, arama kurtarma, Yozgat Valiliği
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




