
Trabzonspor Ernest Muçi’nin Bonservisini Aldı.. Trabzonspor, sezon başında Beşiktaş’tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Arnavut futbolcu Ernest Muçi’nin bonservisini aldığını resmen açıkladı.
Trabzonspor Ernest Muçi’nin Bonservisini Aldı!
Süper Lig’de sezonun ilk bölümünü Beşiktaş formasıyla geçiren ve daha sonra bordo-mavili ekibe kiralanan Ernest Muçi, Trabzonspor’da gösterdiği performansla dikkat çekti.
25 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de çıktığı 28 maçta 11 gol kaydederken, Türkiye Kupası’nda ise 7 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa dahil toplam 34 maçta forma giyen yıldız oyuncu, 15 gol ve 7 asistlik katkı sağlayarak kariyerinin en verimli sezonunu yaşadı.
Trabzonspor KAP’a Bildirdi
Trabzonspor Kulübü, Ernest Muçi’nin bonservisinin alınmasına ilişkin gelişmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, kiralama sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunun kullanıldığı belirtilerek, Beşiktaş’a sözleşme fesih bedeli olarak 8 taksit halinde 8 milyon 500 bin Euro artı KDV ödeme yapılacağı ifade edildi.
Ertuğrul Doğan’dan Açıklama
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da transfer süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile anlaşmaya vardıklarını belirterek Ernest Muçi’nin hem saha içindeki katkısından hem de şehirle uyumundan memnun olduklarını söyledi.
Doğan, oyuncunun önemli maçlarda kritik katkılar verdiğini vurgulayarak transferin her iki kulüp adına da olumlu sonuçlandığını ifade etti.
Trabzonspor, Ernest Muçi, Beşiktaş, transfer, Süper Lig, Ertuğrul Doğan, futbol, spor haberleri, Trabzonspor transfer, son dakika spor

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




