
Sivasspor Bu Şehrin Ortak Sevdasıdır.. Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ve il protokolü üyeleri, Özbelsan Sivasspor Olağan Genel Kurulu’na katıldı.
Vali Şimşek: “Sivasspor Bu Şehrin Ortak Sevdasıdır”
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda Sivasspor’un mevcut durumu, kulübün mali yapısı ve gelecek süreci ele alındı. Toplantıya çok sayıda delege ile davetli katıldı.
Genel kurulda konuşan Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivasspor’un şehir için taşıdığı öneme dikkat çekerek kulübün yalnızca bir futbol takımı olmadığını ifade etti.
Vali Şimşek konuşmasında, “Sivasspor yalnızca bir futbol takımı değil; bu şehrin ortak sevdası, birlik ve beraberliğimizin en güçlü sembollerinden biridir. Sahadaki mücadelesiyle şehrimizi aynı heyecanda buluşturan Sivasspor, Sivas’ın en kıymetli marka değerlerinden ve en güçlü tanıtım yüzlerinden biridir. Bu büyük camia; köklü tarihi, fedakâr taraftarı ve mücadeleci ruhuyla yeniden ayağa kalkacak güce fazlasıyla sahiptir” ifadelerini kullandı.
Genel kurulda kulübün bilanço ile gelir-gider tabloları delegelere sunulurken, yapılan değerlendirmelerin ardından yeni yönetim listesi oluşturulamadı. Başkan adayının çıkmaması nedeniyle kulübün yönetim sürecinin divan kurulu tarafından yürütülmesine yönelik çalışma yapılacağı belirtildi.
Önümüzdeki günlerde divan kurulunun yeni genel kurul sürecine ilişkin yol haritasını belirlemesi bekleniyor.
Sivasspor, Yılmaz Şimşek, Adem Uzun, Sivasspor genel kurul, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, Sivas spor haberleri, Sivasspor yönetimi, divan kurulu, Trendyol 1. Lig, Sivas haberleri
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




