Reklam
Reklam

Kangal’da Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlandı!

Kangal’da Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlandı!
Haber Merkezi

Kangal’da Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlandı...Kangal Kaymakamlığı öncülüğünde, 11-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen kutlama programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kangal’da Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlandı!

İlçede düzenlenen etkinliklerde gençlik haftasının coşkusu hep birlikte yaşandı.

Programa Kaymakam Merve Ayşe Büyükuçar, Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, İl Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Aytaç Keklik, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama programı kapsamında öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler, sportif etkinlikler ve gençlik haftasının anlam ve önemine yönelik programlar gerçekleştirildi. Etkinlik alanında renkli görüntüler oluşurken, öğrencilerin hazırladığı gösteriler katılımcılardan büyük alkış aldı.

Programda konuşan yetkililer, gençlerin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, 19 Mayıs ruhunun genç nesiller tarafından yaşatılmasının önemine vurgu yaptı. Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasının önemine değinilen programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

Etkinlik boyunca vatandaşlar ve öğrenciler bayram coşkusunu birlikte yaşarken, program günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Kangal, Gençlik Haftası, Merve Ayşe Büyükuçar, Mehmet Öztürk, gençlik etkinliği

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555