
Sivas’ta Çöken Ahırda 13 Küçükbaş Hayvan Telef Oldu.. Sivas’ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen ahır çökmesi paniğe neden oldu. Yukarı Mahalle Beyza Sokak’ta bulunan taş yapılı bir ahırın bir kısmı çökerken, göçük altında kalan hayvanlar için ekipler seferber edildi.
Sivas’ta Çöken Ahırda 13 Küçükbaş Hayvan Telef Oldu!
Edinilen bilgilere göre olay, bugün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarda taş yapı ahırın bir bölümünün çöktüğü ve içeride çok sayıda küçükbaş hayvanın bulunduğu bildirildi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye ve emniyet ekipleri yönlendirildi.
Olay yerine sevk edilen ekipler göçük altında kalan hayvanları kurtarmak için çalışma başlattı. Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından 13 küçükbaş hayvanın telef olduğu, 4 küçükbaş hayvanın ise yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Şarkışla, ahır çökmesi, küçükbaş hayvan, AFAD, Sivas, Yukarı Mahalle
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




