
Genç MÜSİAD Sivas’tan İl Genel Meclisi Başkanı’na Ziyaret...Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla, Genç MÜSİAD Sivas yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Genç MÜSİAD Sivas’tan İl Genel Meclisi Başkanı’na Ziyaret!
Gerçekleştirilen ziyarette, genç girişimcilerin yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler kapsamlı şekilde ele alındı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, yerel düzeyde hayata geçirilen projeler, girişimcilik ekosisteminin gelişimi ve gençlerin iş dünyasındaki artan rolü üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda özellikle gençlerin üretim, istihdam ve yenilikçi fikirlerle ekonomiye sağladığı katkılar ön plana çıktı. Girişimciler, yürüttükleri projeler hakkında detaylı bilgi vererek karşılaştıkları fırsat ve zorlukları paylaştı. Yerel ölçekte başlayan birçok projenin zamanla daha geniş kitlelere ulaşma potansiyeline sahip olduğu ifade edilirken, destek mekanizmalarının artırılmasının önemine dikkat çekildi.
Gençlerin Rolü Giderek Artıyor
Buluşmada yapılan değerlendirmelerde, genç girişimcilerin teknoloji, üretim ve hizmet sektörlerinde aktif rol üstlendiği vurgulandı. Özellikle yenilikçi fikirlerin desteklenmesi ve sürdürülebilir projelerin teşvik edilmesi gerektiği belirtilirken, gençlerin iş dünyasında daha fazla söz sahibi olması için atılabilecek adımlar ele alındı.
Katılımcılar, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve gençlerin cesaretlendirilmesi adına yapılacak çalışmaların önemine değinerek, bu tür buluşmaların yol gösterici olduğunu ifade etti. Yerel projelerin güçlenmesinin, bölgesel kalkınmaya da doğrudan katkı sağlayacağı dile getirildi.
İş Birliği Mesajı Verildi
Ziyaretin sonunda taraflar karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunarak, iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde ortak bir irade ortaya koydu. Önümüzdeki süreçte genç girişimcilerin daha fazla desteklenmesi, projelerin yaygınlaştırılması ve ortak çalışmaların artırılması gerektiği vurgulandı.
Gerçekleştirilen bu buluşmanın, gençlerin motivasyonunu artırması ve yeni projelere zemin hazırlaması açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi.
sivas, il genel meclisi, müsıad, ziyaret, protokol
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




