
Adem Uzun’dan Ankara’da önemli ziyaret.. Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve BBP’li belediye başkanlarından oluşan heyetle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.
Adem Uzun’dan Ankara’da önemli ziyaret!
Gerçekleştirilen ziyarette, Sivas başta olmak üzere belediyelerin ulaşım projeleri ve planlanan altyapı yatırımları ele alındı. Heyet ile Bakan Uraloğlu arasında, şehirlerin ulaşım ağlarının güçlendirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.
Ziyarette özellikle Sivas’ın ulaşım alanındaki ihtiyaçları ve devam eden projeler gündeme gelirken, kente kazandırılması planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi.
Görüşmenin karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçtiği belirtilirken, yerel yönetimlerle merkezi idare arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.
Sivas, adem uzun, ulaştırma, altyapı, ankara
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




