Reklam
Reklam

Ali Yalçın: Anadolu Yeni Bir Uyanış Sürecine Girdi!

süreci
Haber Merkezi

Anadolu Yeni Bir Uyanış Sürecine Girdi.. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonları 9. Türkiye Buluşması’nda yaptığı konuşmada dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ali Yalçın: Anadolu Yeni Bir Uyanış Sürecine Girdi!

Kızılcahamam’da düzenlenen buluşmaya 146 şubeden yaklaşık bin sendikacı kadın lider katıldı. Programda konuşan Yalçın, Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini ifade etti.

“Anadolu 100 Yıllık Narkozdan Çıkıyor”

Yalçın, konuşmasında Türkiye’nin önemli bir değişim süreci yaşadığını belirterek, “Anadolu 100 yıllık narkozdan çıkıyor. Yeni bir diriliş, yeni bir uyanış hamlesi içerisindeyiz. İradesi örselenmiş eski Türkiye yok artık, yüklerinden kurtulan bir Türkiye var” ifadelerini kullandı.

Toplumsal Tartışmalara Değindi

Yeni Türkiye sürecine yönelik bazı kesimlerin tepki gösterdiğini savunan Yalçın, çeşitli toplumsal konular üzerinden eleştirilerde bulundu. Okullardaki dini ve kültürel etkinliklere yönelik tepkilere değinen Yalçın, bu duruma karşı eleştirilerini dile getirdi.

“Fay Hatları Kapanacak”

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yalçın, Türkiye’nin geçmişte yaşadığı ayrışmaların geride kalacağını belirterek, “Ne yapılırsa yapılsın bu fay hatları kapanacak” dedi.

Programda kadın sendikacıların katılımı ve yapılan değerlendirmeler dikkat çekerken, toplantının çeşitli oturumlarla devam ettiği öğrenildi.

Memur-Sen, Ali Yalçın, Kızılcahamam, sendika, Türkiye gündemi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555