Reklam
Reklam

Sivas’ta Umre Mağdurları Müftülükte Yetkililerle Görüştü!

görüş
Haber Merkezi

Sivas’ta Umre Mağdurları Müftülükte Yetkililerle Görüştü.. Sivas’ta umre vaadiyle dolandırıldıklarını iddia eden onlarca vatandaş, çözüm arayışıyla Sivas Müftülüğü’ne giderek İl Müftüsü Hasan Limon ile görüştü.

Sivas’ta Umre Mağdurları Müftülükte Yetkililerle Görüştü!

Yaşadıkları mağduriyeti yetkililere aktaran vatandaşlar, ödedikleri ücretlerin karşılığında kutsal topraklara gidemediklerini belirterek destek talebinde bulundu. Görüşmede, sürecin nasıl ilerleyeceği ve mağduriyetin giderilmesine yönelik atılacak adımlar ele alındı.

İl Müftüsü Hasan Limon, vatandaşların yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için ilgili kurumların devrede olduğunu ifade ederek, “Devletimizin savcılığı, TÜRSAB ve Diyanet İşleri Başkanlığı sizlerin mağduriyetini gidermek için gerekeni yapacak” dedi.

Yetkililer, olayla ilgili sürecin yakından takip edildiğini belirtirken, mağdur vatandaşlar ise sorunun bir an önce çözülmesini beklediklerini ifade etti.

Sivas, umre mağduriyeti, Müftülük, Hasan Limon, TÜRSAB

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555