
Sivas’ta başıboş hayvanların sorunu, Ramazan Bayramı’nda da devam etti.
Sivas’ta Sokak Hayvanları Bayramda da Sahipsiz Kaldı
Abdulvahabigazi Mahallesi Perşembe Pazarı civarında görülen sahipsiz hayvanlar, vatandaşların tepkisini çekti.
Mahalle sakinleri, özellikle bayram günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan hayvanların korunması ve beslenmelerinin sağlanması için Sivas Belediyesi’nden yetkililerin devreye girmesini bekliyor. Vatandaşlar, sahipsiz hayvanların güvenli bir şekilde bakıma alınmasının hem hayvanlar hem de toplum için önemine dikkat çekti.
Sivas Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını artırması ve sorunun kalıcı çözümü için adım atması gerektiği ifade ediliyor.
hayvan, koruma, belediye
#Sivas’ta başıboş sokak hayvanı sorunu bayramda da devam etti. Abdulvahabigazi Mahallesi Perşembe Pazarı civarındaki sokak hayvanlarının #SivasBelediyesi tarafından koruma altına alınması bekleniyor pic.twitter.com/Eh9wIVFXlH
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) March 22, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




