Reklam
Reklam

Ulaş’ta Görev Başındaki Personele Bayram Ziyareti Yapıldı!

Ulaş’ta Görev Başındaki Personele Bayram Ziyareti Yapıldı!
Haber Merkezi

Ulaş’ta Görev Başındaki Personele Bayram Ziyareti Yapıldı...T.C. Ulaş Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede görev başında bulunan kamu personeline yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

Ulaş’ta Görev Başındaki Personele Bayram Ziyareti Yapıldı!

Kaymakam Esad Mücahit Eskimez, çeşitli kurumları ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

Ziyaret programı kapsamında Ulaş İlçe Hastanesi’ne giden Kaymakam Eskimez, 7/24 esasına göre görev yapan sağlık personeliyle bir araya geldi. Hastanede yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Eskimez, sağlık çalışanlarının bayramını tebrik ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.

Kaymakam Eskimez, ziyaret sırasında hastanede tedavisi devam eden vatandaşlarla da görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifa temennisinde bulundu. Sağlık hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekildi.

Program kapsamında İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı da ziyaret edildi. Güvenlik güçleriyle bir araya gelen Kaymakam Eskimez, vatandaşların huzur ve güvenliği için bayram süresince görev yapan personele teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerde kamu personeliyle sohbet eden Kaymakam Eskimez, bayramların birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren önemli günler olduğunu belirterek tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Ulaş’ta gerçekleştirilen bu ziyaretler, bayram süresince görev başında bulunan kamu personeline moral olurken, vatandaşlara sunulan hizmetlerin kesintisiz şekilde devam ettiğini bir kez daha ortaya koydu.

Ulaş, Ramazan Bayramı, kamu personeli, sağlık çalışanları, jandarma

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555