
İmranlı’da 18 Mart İçin Çelenk Sunuldu ve Şehitlik Ziyaret Edildi...18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla İmranlı ilçesinde çelenk sunma töreni ve şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.
İmranlı’da 18 Mart İçin Çelenk Sunuldu ve Şehitlik Ziyaret Edildi!
İmranlı Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Kaymakam Fatma Bayalan ve Belediye Başkanı Ali Ürek başta olmak üzere ilçe protokolü, kamu kurum temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törende, Atatürk Anıtı’na Kaymakam Fatma Bayalan ve Belediye Başkanı Ali Ürek tarafından çelenk sunulurken, Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemi bir kez daha vurgulandı. Yapılan değerlendirmelerde, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitler rahmet ve minnetle anıldı.
Çelenk sunma töreninin ardından program şehitlik ziyareti ile devam etti. İlçe protokolü, şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek dualar etti ve mezarlara karanfiller bıraktı. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, şehitlerin emanetlerine sahip çıkılacağı mesajı verildi.
Gerçekleştirilen program, milli ve manevi değerlerin bir kez daha güçlü şekilde hissedildiği, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği anlamlı bir etkinlik olarak sona erdi.
İmranlı, 18 Mart, Çanakkale Zaferi, şehitler, anma töreni

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




