Reklam
Reklam

Altınyayla’da Kale Mahallesi’nde İftar Programı Düzenlendi!

Altınyayla’da Kale Mahallesi’nde İftar Programı Düzenlendi!
Haber Merkezi

Altınyayla’da Kale Mahallesi’nde İftar Programı Düzenlendi...Sivas’ın Altınyayla ilçesinde Kale Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlar aynı sofrada buluştu.

Altınyayla’da Kale Mahallesi’nde İftar Programı Düzenlendi!

Programa Kaymakam Mustafa Büyükuçar, Belediye Başkanı Sezai Subaşı, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilen programda mahalle sakinleri iftar sofrasında bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda protokol üyeleri vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.

Kaymakam Mustafa Büyükuçar ve Belediye Başkanı Sezai Subaşı, iftar programı boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenerek mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini dinledi. Programda konuşan protokol üyeleri, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli bir zaman dilimi olduğuna dikkat çekti.

Mahallede düzenlenen iftar programı, vatandaşların samimi sohbetleri ve birlik mesajlarıyla devam etti. Katılımcılar, Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, benzer buluşmaların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.

Program, yapılan duaların ardından sona erdi.

Altınyayla, Kale Mahallesi, iftar programı, Ramazan, Sivas

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555