
Şarkışla Ve Gemerek Kaymakamları Elmalı Köyünde İftar Programına Katıldı...Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Elmalı köyünde Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında köy sakinleri bir araya geldi.
Şarkışla Ve Gemerek Kaymakamları Elmalı Köyünde İftar Programına Katıldı!
Programa Şarkışla Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan ile Gemerek Kaymakamı Enes Burak Koca katılarak vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştı.
Elmalı köyünde gerçekleştirilen iftar programında Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı. Köy sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Zekeriya Murat Şahan ve Kaymakam Enes Burak Koca, vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve görüşlerini dinledi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda köy halkı ile uzun süre sohbet eden kaymakamlar, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir dönem olduğunu vurguladı. Vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren protokol üyeleri, birlik ve beraberlik içerisinde geçirilen bu tür programların toplumda güçlü bir bağ oluşturduğunu ifade etti.
İftar programında köy sakinleri de kaymakamların ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Köy halkı, Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen buluşmanın kendileri için anlamlı olduğunu belirtti.
Elmalı köyünde düzenlenen iftar programı, yapılan sohbetlerin ardından sona ererken, programda Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu bir kez daha yaşandı.
Sivas, Şarkışla, Gemerek, Zekeriya Murat Şahan, iftar programı


Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




