Reklam
Reklam

Lal Denizli’nin Uyuşturucu Testi Negatif Çıktı!

negat
Haber Merkezi

Lal Denizli’nin Uyuşturucu Testi Negatif Çıktı.. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “uyuşturucu” soruşturması kapsamında ifade veren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin uyuşturucu testinin sonucu belli oldu.

Lal Denizli’nin Uyuşturucu Testi Negatif Çıktı!

Yapılan testlerin tamamının negatif çıktığı öğrenildi.

Soruşturma kapsamında bazı ünlü isimlerin gözaltına alınmasının ve ifadelerine başvurulmasının ardından Lal Denizli’nin adı da dosyada yer almıştı. Bunun üzerine CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ifade vermek üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Adalet Sarayı’na çağrıldı.

Geçtiğimiz hafta adliyede ifade veren Denizli, daha sonra Adli Tıp Kurumu’nda inceleme için kan ve saç örneği verdi. Yapılan incelemelerde kan, idrar, saç ve tırnak örnekleri üzerinde uyuşturucu testi gerçekleştirildi.

Adli Tıp’ta yapılan analizlerin sonucunda Lal Denizli’nin tüm testlerinin negatif çıktığı bildirildi. Soruşturma kapsamında yürütülen işlemlerin ise devam ettiği öğrenildi.

Lal Denizli, Çeşme Belediye Başkanı, uyuşturucu soruşturması, Adli Tıp, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555