
Numan Kurtulmuş Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye süreci kapsamında hazırlanan komisyon raporunun tamamlanmasının ardından siyasi parti ziyaretlerine başladı.
Numan Kurtulmuş Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti!
Kurtulmuş’un ilk durağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destek verdiği süreç kapsamında TBMM’de kurulan Milli Dayanışma ve Kardeşlik Komisyonu çalışmalarını tamamlayarak ortak raporunu hazırladı. Komisyonun raporu tamamlamasının ardından TBMM Başkanı Kurtulmuş, siyasi parti liderleriyle temaslarını başlattı.
Bu kapsamda Kurtulmuş, ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, komisyon raporunun Meclis’te bulunan partilerin ortak çalışması sonucu ortaya çıktığını belirtti.
Kurtulmuş, raporun toplumun geniş kesimlerinde memnuniyet oluşturduğunu ifade ederek, “Türkiye’nin bu meseleyi tarihin tozlu raflarına göndermesi için hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. TBMM’de gerekli yasal düzenlemeleri hazırlayarak sürecin kısa sürede olgunlaşmasını arzu ediyoruz. Sayın Bahçeli’ye desteklerinden dolayı şükranlarımı ifade ediyorum” dedi.
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un temasları gün boyunca devam edecek. Kurtulmuş’un Bahçeli ziyaretinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile saat 15.30’da, DEM Parti grubuyla ise saat 16.30’da görüşmesi planlanıyor.
Numan Kurtulmuş, Devlet Bahçeli, TBMM, Terörsüz Türkiye, siyasi temaslar
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




