Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • İş Yerine Silahlı Saldırı Soruşturmasında Yeni Gelişme!

İş Yerine Silahlı Saldırı Soruşturmasında Yeni Gelişme!

İş Yerine Silahlı Saldırı Soruşturmasında Yeni Gelişme!
Haber Ajansı - İHA

İş Yerine Silahlı Saldırı Soruşturmasında Yeni Gelişme...Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kebapçı dükkanına düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 4 şüpheli yakalandı.

İş Yerine Silahlı Saldırı Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Şüphelilerden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 15 Ocak tarihinde Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir kebapçı dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerinde müşterilerin bulunduğu sırada gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda saldırıyla bağlantılı olduğu belirlenen şüphelilere yönelik İstanbul’un Pendik ve Tuzla ilçeleri ile Gebze’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, olayda kullanıldığı değerlendirilen silahla birlikte A.B., M.A., S.B. ve E.D.K. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden A.B. ve M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.B. ile E.D.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Gebze, silahlı saldırı, kebapçı saldırısı, polis operasyonu, Kocaeli asayiş, tutuklama, suç operasyonu, Türkiye gündem

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör




YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555