
Polise Bıçaklı Saldırı! Vurularak Etkisiz Hale Getirildi...Fransa’nın başkenti Paris’te turistik bölgede yaşanan bıçaklı saldırı girişimi paniğe neden oldu.
Polise Bıçaklı Saldırı! Vurularak Etkisiz Hale Getirildi!
Polis memuruna saldırmaya çalışan şüpheli, olay yerindeki başka bir polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.
Olay, yerel saatle 18.00 sıralarında Arc de Triomphe (Zafer Takı) anıtı yakınlarında meydana geldi. Paris 8. Bölge Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bir şüpheli polis memuruna bıçakla saldırmaya çalıştı. O sırada bölgede bulunan başka bir polis memuru, saldırıyı engellemek amacıyla silahıyla ateş açarak şüpheliyi etkisiz hale getirdi.
Kaynaklar, polisin müdahalesi sonucu şüphelinin olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirirken, saldırganın daha önce çeşitli asayiş olaylarına karıştığı ve güvenlik birimlerince tanındığı iddia edildi. Olayın yaşandığı turistik bölgede kısa süreli panik yaşanırken, anıt çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı ve bölge halkı ile turistler geçici süreyle olay yerinden uzaklaştırıldı.
Fransa Terörle Mücadele Savcılığı, olaydan haberdar olduklarını ve saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Yetkililer, saldırının terör bağlantısı olup olmadığına ilişkin incelemelerin sürdüğünü açıkladı.
Paris, Fransa, bıçaklı saldırı, polis müdahalesi, Arc de Triomphe, güvenlik olayı, Avrupa gündemi, terör soruşturması
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




