
Taner Çağlı Tahliye Edildi.. Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya fenomeni Taner Çağlı’nın, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olduğu ve bu kapsamda tahliye edildiği öğrenildi.
Taner Çağlı Tahliye Edildi! Etkin Pişmanlıktan Yararlanarak İtirafçı Oldu!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, aralarında medya ve iş dünyasından bazı isimlerin de bulunduğu çok sayıda kişi hakkında işlem başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında Habertürk’ün eski yöneticisi ve sunucusu Veyis Ateş, sosyal medya fenomeni Taner Çağlı ve iş insanı Mustafa Karataş gözaltına alınmış, Ateş ve Çağlı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Soruşturmaya ilişkin son gelişmede, Taner Çağlı’nın geçtiğimiz hafta yeniden ifade verdiği, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için savcılıkla iş birliği yaptığı ve bu doğrultuda tahliye edildiği bildirildi.
İddialara göre Çağlı, savcılıktaki ifadesinde soruşturma dosyasında yer alan bazı kişiler hakkında yeni bilgiler paylaştı. İfadesinde, belirli ortamlarda uyuşturucuya ilişkin söylemler ve bazı davranışlara dair değerlendirmelerde bulunduğunu aktardığı öne sürüldü.
Soruşturmanın diğer şüpheliler yönünden ise devam ettiği öğrenildi. Yetkililer, dosya kapsamında yeni gelişmelerin yaşanabileceğini belirtti.
taner çağlı, uyuşturucu soruşturması, etkin pişmanlık, istanbul cumhuriyet başsavcılığı, son dakika
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




