Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Amedspor Başkanı Nahit Eren’den “otel verilmedi” iddialarına açıklama!

Amedspor Başkanı Nahit Eren’den “otel verilmedi” iddialarına açıklama!

veres
Haber Merkezi

Amedspor Başkanı Nahit Eren’den “otel verilmedi” iddialarına açıklama.. Bugün saat 16.00’da Sivasspor ile karşılaşacak olan Amedspor cephesinden, son günlerde gündeme gelen “Sivas’ta konaklayacak otel verilmedi” iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Amedspor Başkanı Nahit Eren’den “otel verilmedi” iddialarına açıklama!

Nahit Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Dün akşam Büyük Sivas TV ekranlarında yayınlanan Gündem Futbol programında da gündeme gelen iddialara açıklık getiren Eren, kulübün Sivas’ta konaklama konusunda herhangi bir sorun yaşamadığını vurguladı.

Başkan Nahit Eren açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Kulübümüzün Sivas’ta konaklama talebiyle iletişime geçtiği hiçbir otelden bizlere iddia edildiği gibi olumsuz bir dönüş olmamıştır. Bu tür kutuplaştırıcı ve gerçek dışı iddialara karşı herkesi böylesi bir süreçte daha duyarlı davranmaya davet ediyorum.

Eren’in açıklamasıyla birlikte, Amedspor’un Sivas’taki konaklamasına ilişkin ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu belirtildi. Karşılaşma öncesi yaşanan bu gelişme, futbol kamuoyunda da yankı buldu.

Sivasspor, Amedspor, Nahit Eren, Gündem Futbol, Sivas spor gündemi, konaklama iddiaları, futbol açıklaması

Gündem Futbolda bu konu açıklığa kavuşturulmuştu..

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555