Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Devlet Bahçeli: “Ahlakımız yaylım ateşine maruz kalıyor”

Devlet Bahçeli: “Ahlakımız yaylım ateşine maruz kalıyor”

teşes
Haber Merkezi

Ahlakımız yaylım ateşine maruz kalıyor.. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada son dönemde Türkiye gündemini meşgul eden uyuşturucu operasyonları ve kamuoyuna yansıyan skandallara sert ifadelerle tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli: “Ahlakımız yaylım ateşine maruz kalıyor”

Bahçeli, toplumun ahlaki yapısının ciddi bir tehdit altında olduğunu vurgulayarak dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında hem “Terörsüz Türkiye” hedefi hem de Suriye’de yaşanan gelişmelere değinen Bahçeli, bunun yanı sıra ülkede son dönemde artan uyuşturucu olayları, fuhuş iddiaları ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran skandallara da dikkat çekti. Türk toplumunun manevi değerlerinin aşındırılmaya çalışıldığını ifade eden Bahçeli, ahlaki yozlaşmaya karşı uyarılarda bulundu.

“Ahlakımız yaylım ateşi altındadır”

Bahçeli, toplumda yaşanan sorunların sadece bireysel değil, toplumsal bir tehdit haline geldiğini belirterek, “Farkında mısınız, ahlakımız yaylım ateşine maruz kalıyor. Cinnet, cinayet, sanal bahis, fuhuş, uyuşturucu, bireysel ve toplumsal şiddet eş zamanlı olarak artış gösteriyor” ifadelerini kullandı.

“Ünlüsü ünsüzü bataklıkta çırpınıyor”

Son dönemde ünlü isimlere yönelik uyuşturucu operasyonlarına da değinen Bahçeli, sanat ve medya dünyasında yaşanan gelişmelerin endişe verici olduğunu söyledi. “Bakıyorsunuz sanatçı ve medya mensupları uyuşturucu alıyor. Ünlüsü ünsüzü bu bataklıkta çırpınıyor” diyen Bahçeli, bu durumun topluma kötü örnek teşkil ettiğini vurguladı.

Yaprak Dökümü benzetmesi

Bahçeli, konuşmasında edebi bir göndermede de bulunarak, merhum Reşat Nuri Gültekin’in Yaprak Dökümü eserine atıf yaptı. Günümüzde yaşanan bazı olayların bu eseri aratmadığını söyleyen Bahçeli, “Önüne gelen Bihter olmuş, önüne gelen Behlül karakterine bürünmüş. Sorarım size, bize ne oldu, hangi ara bu kadar irtifa kaybettik?” sözleriyle toplumsal yozlaşmaya dikkat çekti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamaları, ahlaki değerler, toplumsal sorumluluk ve kamuoyuna yansıyan skandallar üzerinden geniş yankı uyandırırken, toplumun tüm kesimlerine yönelik güçlü bir uyarı niteliği taşıdı.

Devlet Bahçeli, MHP, TBMM, grup toplantısı, ahlak, uyuşturucu operasyonu, fuhuş iddiaları, toplumsal yozlaşma, Türkiye gündemi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555