
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında yeni gözaltılar.. Ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında yeni bir operasyon düzenlendi. Soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte aralarında voleybolcu Derya Çayırgan’ın da bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında yeni gözaltılar!
Edinilen bilgilere göre, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen son operasyonda toplam 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden bazılarının uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilirken, soruşturma kapsamında dikkat çeken isimlerden birinin de sporcu Derya Çayırgan olduğu öğrenildi.
Soruşturma dosyasında yer alan iddialara göre, daha önce tutuklanan şüpheli Rabia Karaca’nın ifadesinde Derya Çayırgan hakkında çeşitli beyanlarda bulunduğu belirtildi. Karaca’nın ifadesinde, Çayırgan’ın Ekrem İmamoğlu’nun sevgilisi olduğu yönünde iddialar yer aldı. Söz konusu beyanların soruşturma kapsamında değerlendirmeye alındığı kaydedildi.
Dosyada yer alan bazı fotoğraflara ilişkin de açıklamalarda bulunan Karaca’nın, özel uçak seyahatleri ve bazı görüşmelere dair iddialarda bulunduğu aktarıldı. Bu beyanların tamamının iddia niteliğinde olduğu ve yargı sürecinde delillerle birlikte değerlendirileceği belirtildi.
Yetkililer, yürütülen soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğünü bildirdi. Şüphelilerin ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Kamuoyunda geniş yankı uyandıran soruşturmayla ilgili resmi makamlarca yapılacak açıklamaların beklendiği, iddialara konu olan isimler hakkında yargı süreci tamamlanmadan kesin bir hükme varılamayacağı vurgulandı.
uyuşturucu soruşturması, gözaltı, ünlüler, Derya Çayırgan, adli soruşturma, İstanbul, emniyet operasyonu
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





