
Kaymakam Büyükuçar Kıbrıs Gazisi Yıldız ailesinin misafiri oldu...Kangal Kaymakamı Merve Ayşe Büyükuçar, ilçeye bağlı Tahtalı köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Vahdettin Yıldız ve eşi Nesime Yıldız’ı evlerinde ziyaret etti.
Kaymakam Büyükuçar Kıbrıs Gazisi Yıldız ailesinin misafiri oldu!
Gerçekleştirilen anlamlı ziyarette hatıralar dinlenirken devletin her zaman gazilerin ve ailelerinin yanında olduğu vurgulandı.
Kaymakam Merve Ayşe Büyükuçar, ziyarette Kıbrıs Gazisi Vahdettin Yıldız’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, gösterdiği fedakârlık ve vatan hizmeti dolayısıyla teşekkür etti. Gazilerin, ülkenin bağımsızlığı ve güvenliği için verdikleri mücadelenin hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Büyükuçar, devletin gazilere yönelik her türlü desteği sürdürmeye devam edeceğini ifade etti.
Ziyaret sırasında gazi Vahdettin Yıldız ve eşi Nesime Yıldız ile bir süre sohbet eden Kaymakam Büyükuçar, aileye hal ve hatırlarını sorarak taleplerini dinledi. Gazinin yaşam koşulları ve ihtiyaçları hakkında da bilgi alındı.
Güvenlik güçleri de eşlik etti
Ziyarette Kaymakam Büyükuçar’a, İlçe Jandarma Komutanı Serhat Tahtacı ile Tahtalı Jandarma Karakol Komutanı Mehmet Karasu da eşlik etti. Jandarma yetkilileri de gazi Yıldız’a saygı ve şükranlarını ileterek, her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.
Kaymakamlık tarafından yapılan değerlendirmede, gaziler ve şehit ailelerine yönelik ziyaretlerin ve destek çalışmalarının aralıksız süreceği belirtildi. Devlet-millet birlikteliğinin en güçlü sembollerinden biri olan gazilere sahip çıkmanın, toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekildi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.
Kangal, Kangal Kaymakamlığı, Merve Ayşe Büyükuçar, Kıbrıs Gazisi, Vahdettin Yıldız, gazi ziyareti, şehit ve gaziler, vefa, Tahtalı Köyü
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





