
Emel Müftüoğlu ve Oktay Kaynarca hakkında uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltı kararı.. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
Emel Müftüoğlu ve Oktay Kaynarca hakkında uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltı kararı!
Soruşturma kapsamında aralarında sanatçı Emel Müftüoğlu ve oyuncu Oktay Kaynarca’nın da bulunduğu 6 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, Emel Müftüoğlu, Oktay Kaynarca, Neda Şahin, Ali Sert, Rabia Karataş ve Selen Çetinkaya’nın “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak”, “uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak”, “bir kimseyi fuhşa teşvik etmek”, “fuhşa aracılık etmek veya yer temin etmek” ile “kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak” suçlamalarıyla gözaltına alındığı bildirildi.
Soruşturma, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Selen Görgüzel, Doğukan Güngör ve Ezgi Eyüboğlu gibi tanınmış isimlerle kamuoyunun gündemine gelmişti. Daha önce gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda ünlü isim Adli Tıp Kurumu’nda uyuşturucu testi için saç ve kan örneği vermiş, ardından emniyette ifadeleri alınmıştı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bugüne kadar toplam 27 kişinin gözaltına alındığı, bu isimlerden 19’unun tutuklandığı açıklanmıştı. Tutuklananlar arasında iş insanları, işletme yöneticileri ve sosyal medya fenomenlerinin de bulunduğu belirtilmişti. Bazı şüpheliler hakkında ise ev hapsi ve adli kontrol tedbirleri uygulanmıştı.
Son gözaltılarla birlikte soruşturmanın genişleyerek devam ettiği öğrenilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Savcılığın, elde edilen yeni deliller doğrultusunda soruşturmayı derinleştirdiği ifade edildi.
uyuşturucu soruşturması, Emel Müftüoğlu, Oktay Kaynarca, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlüler, gözaltı
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





