
Sivasspor’da Erzurumspor maçı öncesi teknik heyet değişikliği.. Trendyol 1. Lig’in ikinci devresinin ilk haftasında sahasında Erzurumspor FK’yı konuk edecek olan Sivasspor’da karşılaşma öncesinde teknik heyetle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Sivasspor’da Erzurumspor maçı öncesi teknik heyet değişikliği!
Kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktörün bahis operasyonu kapsamında PFDK’ya sevk edilmesi nedeniyle, Erzurumspor FK maçında takımın başında Yardımcı Antrenör Evren Otyakmaz görev alacak.
Kritik mücadele öncesinde yaşanan bu gelişmenin ardından Sivasspor cephesinde hazırlıklar planlandığı şekilde devam etti. Teknik ekip ve futbolcular, yaşanan sürece rağmen sahaya odaklanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Taraftarı önünde oynanacak karşılaşmada üç puan parolasıyla sahaya çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, ligdeki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor.
Evren Otyakmaz yönetiminde sahaya çıkacak Sivasspor’da, maç öncesi yapılan son antrenmanlarda oyuncuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi. Kulüp yetkilileri, takımın saha içindeki performansına odaklandığını ve mücadeleden galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.
BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, Sivasspor’un ikinci yarıdaki hedefleri açısından büyük önem taşıyor.
Sivasspor, Özbelsan Sivasspor, Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig, Sivasspor teknik heyet, Evren Otyakmaz, Sivasspor Erzurumspor maçı
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




