
AK Parti Sivas Ekibi.. AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 176. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na ilişkin değerlendirmede bulundu.
AK Parti Sivas Ekibi!
AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 176. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Türkiye genelinden il başkanları, milletvekilleri ve teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. Toplantı, hem parti içi değerlendirmeler hem de önümüzdeki döneme dair siyasi yol haritasının ele alınması açısından önem taşıyor.
AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, toplantı öncesinde yaptığı paylaşımda, Sivas teşkilatının sürece büyük bir heyecanla hazırlandığını vurguladı. Aksu paylaşımında, “AK Parti Genel Merkez 176. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda AK Parti Sivas ekibi olarak büyük bir heyecanla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Toplantıda, teşkilatların saha çalışmaları, yerel ve genel siyasete ilişkin değerlendirmeler ile 2026 yılına yönelik hedeflerin masaya yatırılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı konuşmada hem iç politikaya hem de güncel gelişmelere ilişkin önemli mesajlar vermesi öngörülüyor.
AK Parti’de geleneksel hale gelen genişletilmiş il başkanları toplantıları, teşkilatlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve ortak bir siyasi vizyonun pekiştirilmesi açısından kritik rol oynuyor. Bu toplantılar aracılığıyla, il ve ilçe teşkilatlarının sahadaki çalışmaları değerlendiriliyor, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alınıyor.
Sivas teşkilatının da toplantıya yoğun katılım sağladığı ve alınacak kararları yakından takip ettiği belirtiliyor. Toplantının ardından, AK Parti Sivas teşkilatının yerel düzeyde yeni çalışmalar ve programlar için hazırlıklara hız vermesi bekleniyor.
AK Parti, Sivas, Hakan Aksu, Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı, siyaset
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




