Reklam
Reklam

Ulaş’ta Aileler Ziyaret Edildi!

blank
Ulaş'ta Aileler Ziyaret Edildi...
blank
Haber Merkezi

Ulaş'ta ailer ziyaret edildi...Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ilan edilen "2025 Aile Yılı" dolayısıyla, Ulaş Kaymakamı Sn. Esad Mücahit Eskimez ve Ulaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyet Üyeleri, ilçemizde ikamet eden ve evliliklerinin 40. yılını dolduran aileleri ziyaret etti.

Ulaş'ta Aileler Ziyaret Edildi!

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, uzun yıllar boyunca birlikte hayatlarını sürdüren ve örnek bir birlikteliği simgeleyen aileler onurlandırıldı. Kaymakam Eskimez, bu özel günde ailelere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dileyerek, ailenin toplumsal yapımızdaki önemli yerini vurguladı. Ayrıca, "2025 Aile Yılı"nın, aile bağlarının güçlendirilmesi, sevgi, saygı ve dayanışma ile daha sağlıklı toplumların inşa edilmesi adına önemli bir fırsat sunduğunu belirtti.

Evliliklerinin 40. yılını dolduran ailelere teşekkür eden Kaymakam Eskimez, her bireyin ailede aldığı eğitimin ve değerlerin toplumun geleceği için büyük önem taşıdığını ifade etti. Bu ziyaret, hem aileleri onurlandırmak hem de toplumda aile olgusunun güçlendirilmesine yönelik farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirildi.

Ulaş, Aile Yılı, 40. yıl, evlilik, Kaymakamlık, Esad Mücahit Eskimez, SYDV, aile bağları, toplumsal değerler

blank

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555